Transfergeruchten van het laatste uur

De laatste en de eerste maand van ieder jaar staan altijd in het teken van transfers, feestdagen, hectiek, spektakel en natuurlijk geruchten. Welke voetballer gaat naar welke club? Wie blijft, wie gaat, wie faalt en wie heeft er succes? Hier volgen een aantal geruchten van spelers John Guidetti, Gareth Bale, Lukas Podolski en Sami Khedira.

John Guidetti

Celtic manager Deila hoopt dat de op huurbasis overgekomen Guidetti permanent bij Celtic kan blijven. “De onderhandelingen met Manchester City zijn gaande. Er is aldoor vooruitgang. We willen proberen om Guidetti permanent aan Celtic te verbinden.”

Guidetti heeft het talent om Larsson na te streven bij Celtic.

Gareth Bale

Manchetster United schijnt zich voor te bereiden op een historisch bod van 120 miljoen pond voor aanvaller Gareth Bale die momenteel bij Real Madrid speelt. 120 miljoen pond voor de Welshman betalen is natuurlijk belachelijk.

Als de transfer plaatsvindt en United op de een of andere reden door de regulaties van de UEFA Financial Fair Play komt dan zou het voor altijd de nalatenschap van Platini verpulveren.

Lukas Podolski

Inter Milan heeft een voorlopige overeenkomst met Duitse aanvaller Podolski, maar zijn in gesprek met Arsenal. Podoslki scoorde tegen Anderlecht en Galatasaray in de Champions League en bewijst daarmee het hoge niveau aan te kunnen. Hij zou in theorie een vervanger zijn voor Palacio, die veel moeite heeft dit seizoen en nog maar 1 keer scoorde in de 1079 minuten die hij heeft gespeeld in de Serie A.

Sami Khedira

Real Madrid’s centrale middenvelder Sami Khedira hoopt op een contractverlenging bij de Spaanse club. “Er zijn andere spelers voor mijn positie, maar die concurrentie is gezond. Als we tot een overeenkomst kunnen komen voor een nieuw contract dan ben ik tevreden.”

Khedira’s fitness ellende, welke hem beperkte tot 47 minuten speeltijd dit seizoen, is een grote reden voor Real Madrid om zijn contract niet te verlengen.